Mai mulți angajați ai Secretariatului Parlamentului au urmat un program de instruire în analiza impactului, organizat de EBA Moldova

Chișinău, 7 decembrie 2021 – Mai mulți angajați din cadrul Secretariatului Parlamentului au urmat Programul de instruire în analiza impactului (analiza ex-ante / analiza impactului de reglementare – RIA Program), organizat de European Business Association (EBA Moldova).

Cei aproape 30 de angajați și-au primit, astăzi, diplomele de excelență care confirmă participarea la curs, și au fost felicitați cu acest prilej de către  Secretarul general al Parlamentului, Tamara Gheorghița. 

Participanții au remarcat utilitatea programului și s-au arătat convinși că informația împărtășită de EBA și cunoștințele acumulate le vor ajuta în activitatea profesională, iar în cele din urmă – vor contribui la creșterea impactului legislativ şi a eficienței actelor elaborate.

În mod special, a fost salutată prezentarea unor practici internaționale avansate privind analiza impactului de reglementare în contextul politicilor publice.

Atât angajații cât și conducerea Secretariatului Parlamentului  au exprimat interesul pentru extinderea acestei colaborări pe viitor. 

Programul de instruire în analiza impactului este destinat reprezentanților instituțiilor publice și ai sectorului privat. Scopul acestuia constă în consolidarea capacităților și cunoștințelor funcționarilor publici a căror activitate ține de analiza impactului de reglementare.

07.12.20212 – Ceremonia de înmânare a diplomelor de participare la Programul de instruire în analiza impactului angajaților Secretariatului Parlamentului

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More