Laureatele concursului de creație pentru tineri, premiate, astăzi, la Parlament

Chișinău, 1 septembrie 2020 –  Învingătoarele concursului de eseuri pentru tineri, cu tema “Sunt tânăr, activ și îmi pasă. Vreau să fac ceva pentru patria mea!”, au fost premiate, astăzi, în cadrul unei ceremonii, care a avut loc la Parlament.

Președintele Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Adrian Lebedinschi, a felicitat deținătoarele primelor trei locuri – Ecaterina Brad, Alina Ciugureanu și Mariana Grama și le-a înmânat premii și diplome ale Parlamentului.

01.09.2020 Premierea Învingătorilor Concursului  de eseuri, dedicat Zilei Internaționale a Tineretului

Adrian Lebedinschi a menționat că lucrările premiate s-au remarcat prin originalitate, creativitate și au furnizat soluții viabile pentru îmbunătățirea și fortificarea parcursului politic, economic și socio-cultural al Republicii Moldova.

5R9A6255

Centrul vizite și informare a organizat un tur ghidat în clădirea Parlamentului pentru laureatele concursului.

Concursul “Sunt tânăr, activ și îmi pasă. Vreau să fac ceva pentru patria mea!” a fost organizat în luna august curent de Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, cu ocazia Zilei internaționale a tineretului, și a avut ca scop motivarea tinerilor din țara noastră de a se implica în procesele de dezvoltare a țării, prin lansarea de idei și proiecte care pot fi implementate în acest scop.

La concursul de creație au participat tinerii din toată țara, cu vârsta de până la 35 de ani. Lucrările au fost evaluate de către o comisie formată din specialiști de profil, care au apreciat ideile originale, creativitatea, spiritul analitic și argumentarea tezelor.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...