Igor Grosu a transmis mesaje de gratitudine pentru felicitările ce i-au fost adresate cu ocazia alegerii în funcția de speaker

Chișinău, 5 august 2021 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a transmis mesaje de mulțumire oficialilor din țară și din străinătate, în contextul felicitărilor ce i-au fost adresate cu ocazia alegerii în funcția de speaker.

În mesajele semnate, șeful Legislativului și-a exprimat încrederea că, prin eforturi comune, Republica Moldova va cunoaște noi perspective de dezvoltare și totodată își asumă plenar responsabilitatea de a munci onest și cu dăruire în folosul legii și al cetățenilor.

Președintele Parlamentului a fost felicitat de Konstantinos Tasoulas, Președintele Parlamentului Republicii Elene; Dmitri Razumkov, Președintele Radei Supreme a Ucrainei; LI Zhanshu, Președintele Comitetului Permanent al Adunării Naționale a Reprezentanților Poporului din întreaga Chină; Domnica Manole, Președintele Curții Constituționale a Republicii Moldova; Vladimir Kîssa, Președintele Adunării Populare a Găgăuziei, precum și de ambasadori, înalte fețe bisericești.

Igor Grosu a fost ales Președinte al Legislativului  pe 29 iulie, în cadrul ședinței de constituire a Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a XI-a.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More