Igor Grosu a avut o întrevedere de rămas-bun cu ambasadorul SUA Kent D. Logsdon

Chișinău, 24 mai 2024 – Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere de rămas-bun cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Șeful legislativului i-a mulțumit pentru sprijinul oferit țării noastre și i-a dorit succes în continuare în activitatea sa diplomatică.  

„Ambasadorul Kent Logsdon a contribuit direct, pe durata mandatului său, la consolidarea relațiilor între țările noastre, iar noi, moldovenii am câștigat un prieten adevărat, pe care ne putem bizui și pe care îl așteptăm oricând în Republica Moldova”, a spus Președintele Parlamentului.

Igor Grosu a mai remarcat că, timp de 3 ani, cât a durat mandatul ambasadorului Logsdon în Republica Moldova, parteneriatul țării noastre cu SUA a devenit și mai solid. Au fost implementate zeci de proiecte de dezvoltare în turism, vinificație, industrii creative sau securitate cibernetică, fapt care a adus rezultate concrete pentru fiecare cetățean. „Datorită sprijinului direct, am reușit să devenim mai puternici, după ce împreună am trecut peste criza pandemică, criza gazelor și consecințele războiului barbar al Federației Ruse în Ucraina. Totodată, am implementat proiecte care au asigurat oamenii noștri din țară cu apă și canalizare, pentru că ne dorim cu toții o Moldovă cât mai bogată, iar sprijinul SUA ne face mai rezilienți și mai puternici”, a punctat Președintele Parlamentului.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...