Funcționarii publici din Secretariatul Parlamentului, felicitați de conducerea instituției, cu ocazia zilei profesionale

Chișinău, 23 iunie 2020 – Mai mulți funcționari publici din cadrul Secretariatului Parlamentului Republicii Moldova au fost, astăzi, decorați cu Diplome, semnate de speakerul Zinaida Greceanîi, cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua funcționarului public.

Distincțiile au oferite în semn de înaltă apreciere pentru abnegație și profesionalism, rezultate performante în activitate și devotament serviciului public. Diplomele fost înmânate de către Secretarul general al Parlamentului Adrian Albu.

Totodată, în dimineața zilei, fiecare funcționar public al instituției a primit mesaj de felicitare din partea Secretarului general în care se menționează că imaginea unei instituții deschise, corecte, transparente și în interesul oamenilor este creată și de angajații săi. 

”Politicienii se succed la conducere, așa cum este firesc, iar funcționarii publici sunt cei care administrează și asigură continuitatea proceselor, pentru o bună dezvoltare a țării. De aceea, dragi colegi, Vă mulțumesc pentru dedicație și profesionalismul muncii pe care o desfășurați zilnic.  De capacitățile fiecăruia dintre voi, instituția parlamentară face față provocărilor, realizează progrese şi reforme, precum și este mai aproape de cetățeni”, a declarat Adrian Albu.

Funcționarii publici cu cea mai îndelungată experiență în activitate, la fel, au adresat mesaje de felicitare colegilor.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...