Fracțiunea PSRM a făcut bilanțul activității și a discutat planul de acțiune din timpul campaniei electorale

Chișinău, 20 mai 2021 – Bilanțul activității fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor și acțiunile din campania electorală au fost discutate în cadrul ședinței fracțiunii din 20 mai, care a avut loc sub conducerea președintelui PSRM Igor Dodon.

În cadrul ședinței a fost punctat că fracțiunea socialiștilor a fost cea mai activă din Parlamentul de legislatura a X-a. În pofida faptului că această perioadă a fost foarte dificilă, pe parcursul a doi ani, fracțiunea PSRM a înaintat peste 200 de inițiative legislative, dintre care 130 au fost aprobate.

De menționat că majoritatea inițiativelor legislative ale socialiștilor s-au referit la sprijinul social al populației, în special a categoriilor vulnerabile: pensionarilor, persoanelor cu dizabilități, familiilor numeroase, precum și a agricultorilor, personalului medical și alte categorii.

De asemenea, PSRM este unica fracțiune care a ajuns în Parlament cu 35 de deputați, ulterior numărul a crescut cu încă doi după alegerile anticipate în circumscripții. Fracțiunea PSRM a demonstrat unitatea și consolidarea pe tot parcursul mandatului parlamentar.

Igor Dodon a mulțumit deputaților pentru activitatea prodigioasă desfășurată în interesul cetățenilor, exprimându-și convingerea că PSRM va fi cea mai mare fracțiune și în noul parlament unde va continua activitatea pentru a soluționa cele mai importante probleme sociale și economice ale societății.

PSRM este un partid pentru oameni, pentru țară.

Fracțiunea parlamentară PSRM

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More