Dumitru Diacov, despre moțiunea simplă: Propun să formăm o comisie de stat care să examineze starea de lucruri în medicină

”Voi nu știți ce medicină avem la sate!? Avem noroc de medici care, într-adevăr, sunt eroi. Una din problemele COVID-ului care a venit peste Republica Moldova, așa cum a venit în toată lumea, este dezbinarea profundă și lipsa noastră de solidaritate în această problemă fundamentală”, a declarat președintele fracțiunii PDM, Dumitru Diacov, în timpul discuțiilor pe marginea moțiunii simple în domeniul sănătății.  

Diacov e de părere că situația în medicină nu e nici pe departe ideală, însă trebuie apreciat supraefortul făcut în lupta cu pandemia, iar, ulterior, să fie făcută o analiză detaliată a stării sistemului de sănătate din țară.

”Propun să formăm o comisie de stat care să examineze starea de lucruri în medicină, să vedem cât s-a furat în toți acești ani și cine-i vinovat”, a mai spus Diacov.

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More