Dorina Galamaga a fost numită în funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al ANSC pe un termen de 7 ani

Chișinău, 13 iulie 2023 – Deputații au susținut candidatura Dorinei Galamaga pentru funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC). Hotărârea a fost adoptată cu 54 de voturi.

Candidatura DORINEI GALAMAGA a fost selectată urmare a concursului deschis organizat de Comisia economie, buget și finanțe. Ea are o experiență de 16 ani de activitate în domeniul juridic, inclusiv cinci ani în domeniul achizițiilor publice. Până a fi numită în noua funcție, a activat ca  inspector principal în Direcţia evaluarea instituțională a Centrului Naţional Anticorupţie.

Potrivit legislației, Agenția Naţională pentru Soluționarea Contestațiilor are în componența sa șapte consilieri pentru soluționarea contestaţiilor. După numirea Dorinei Galamaga, un post de consilier rămâne vacant. Astfel, Comisia economie, buget și finanțe a DECIS prelungirea termenului  de depunere a dosarelor la concursul deschis pentru selectarea candidatului la funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al ANSC până pe 31 iulie curent.

5R9A8261

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...