Doina Gherman a discutat cu Laura Hruby, Însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Chișinău

Chișinău, 13 octombrie 2021 – Președinta Comisiei politică externă și integrare europeană a avut o întrevedere cu Laura Hruby, însărcinat cu afaceri ad interim al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

În cadrul discuției, Doina Gherman a trecut în revistă prioritățile Legislativului și acțiunile care urmează a fi întreprinse în scopul realizării foii de parcurs privind implementarea agendei de reforme.

“Prioritatea zero a noastră rămâne a fi reforma justiției. Totodată, suntem consecvenți și determinați în a avansa și în eforturile noastre de dezvoltare economică a țării. Ne dorim crearea unui climat investițional favorabil pentru a atrage mai mulți investitori străini în Republica Moldova”, a declarat președinta Comisiei politică externă și integrare europeană.   

De asemenea, au fost remarcate relațiile de cooperare dintre Republica Moldova și SUA. Doina Gherman a mulțumit pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor țării noastre de către statul american, inclusiv în procesul de integrare europeană.

Laura Hruby a salutat prioritățile stabilite de autorități și a exprimat deschiderea în a susține eforturile de implementare a agendei ambițioase și de a avea un dialog deschis pentru o colaborare eficientă.   

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova  

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More