Dodon și Filip încearcă să-și refacă majoritatea parlamentară, prin soli la PRO MOLDOVA

Exponenți din actuala majoritate fac oferte generoase deputaților PRO MOLDOVA în schimbul revenirii în tabăra puterii patronată de PSRM, a declarat Angel Agache.

Potrivit lui, marea împărțeală din bonus adițional guvernării a devenit singurul motor al deciziilor politice. Deputatul a blamat practicile de achitare lunară între 3500 și 5000 $ pentru deputații din majoritatea parlamentară, precum și prestația actualei conduceri a PDM care, fiind la guvernare, a pierdut 2/3 din deputați, după ce a transformat formațiunea într-o subdiviziune din gruparea PSRM. Angel Agache a vorbit despre scheme de parvenire a celor care aduc acuzații grave și nefondate celor care nu sunt de acord să se vândă socialiștilor lui Dodon.

„Am tăcut pentru că prostia, de regulă, trece ca răceala, dar avem treabă cu o formă mutantă de prostie extrem de contagioasă. Când am încercat să fiu curtat de fruntașii actualei guvernări pentru a le consolida majoritatea, am crezut că este o glumă! Dar am greșit. Voi înțelegeți măcar cât de periculoasă este această abordare financiară a politicii? Voi înțelegeți unde putem ajunge dacă am merge pe această cale? Voi într-adevăr vreți escortă din Furculiță și Pascaru?!”, a spus deputatul PRO MOLDOVA.

Grupul parlamentar PRO MOLDOVA

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More