Deputatul Victor Bologan participă la webinarul ,,Răspunsul la COVID-19: Să nu lăsăm pe nimeni în urmă’’

Chișinău, 15 februarie 2021 – Deputatul Victor Bologan, șef al delegației Parlamentului Republicii Moldova la Uniunea Interparlamentară, participă, astăzi, la webinarul ,,Răspunsul la COVID-19: Să nu lăsăm pe nimeni în urmă’’.

Evenimentul, organizat de Rețeaua de soluții pentru dezvoltarea durabilă (SDSN), reunește parlamentari și experți în domeniul sănătății și reprezintă o platformă pentru discutarea politicilor și practicilor care pot fi puse în aplicare pentru a depăși pandemia COVID-19.

La activitate vor fi prezenți și vor avea discursuri: Jeffrey Sachs, președinte al SDSN,  dr. Peter Hotez, co-președinte al grupului de lucru al Comisiei Lancet COVID-19, dr. Ricardo Baptista Leite, fondator și președinte al Rețelei Globale Parlamentare pentru Combaterea Bolilor Infecțioase (UNITE), Kilian Kleinschmidt, fondator și președinte al Agenției pentru Inovare și Planificare (IPA) și Gabriela Cuevas, membru al Grupului consultativ politic al Parteneriatul Internațional pentru Sănătate UHC2030.

Webinarul ,,Răspunsul la COVID-19: Să nu lăsăm pe nimeni în urmă”, organizat în premieră de SDNS, face parte din seria de acțiuni cu genericul „Leadershipul parlamentar pentru agenda 2030” și vine să ofere parlamentarilor dovezi științifice, astfel încât aceștia să ia cele mai bune decizii la nivel legislativ în domeniul combaterii efectelor pandemiei COVID-19.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...