Deputatul Roman Roșca a avut o întrevedere cu șefa Misiunii OSCE în Republica Moldova, Kelly Keiderling

Chișinău, 26 martie 2024 – Președintele Comisiei speciale de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova, deputatul Roman Roșca, a avut, astăzi,  o întrevedere cu șefa Misiunii OSCE în Republica Moldova, ambasadoarea Kelly Keiderling.

Discuțiile s-au axat asupra situației curente privind dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, temele actuale de pe agendă, abordările Chișinăului pe marginea acestora și prioritățile în domeniul politicilor de reintegrare a țării.

Roman Roșca, noul președinte al Comisiei speciale de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova, a reiterat că prioritatea zero a mandatului său este dialogul constructiv în procesul de reglementare pașnic al conflictului transnistrean și apropierea celor două maluri ale Nistrului în cadrul spațiului constituțional unic.

26.03.2024 Întrevederea deputatului Roman Roșca, președintele Comisiei speciale de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova, cu șefa Misiunii OSCE în Republica Moldova, Kelly Keiderling

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...