Deputații au aplaudat în picioare medicilor, în ajunul Zilei profesionale

Chișinău, 18 iunie 2020 – În debutul ședinței Parlamentului de astăzi, speakerul Zinaida Greceanîi a adresat sincere urări de bine și sănătate tuturor medicilor și farmaciștilor, în ajunul Zilei lucrătorului medical și farmaceutic.

Președintele Parlamentului a mulțumit pentru abnegație și profesionalism și, în mod deosebit, pentru faptul că și în aceste clipe grele lucrătorii medicali au rămas fideli Jurământului, fiind în prima linie a luptei cu pandemia ”COVID-19”.  

”Este o activitate plină de risc pentru propria sănătate, precum și pentru  întreaga lume. Ne închinăm și vă dorim multă sănătate, fericire, pacienți recunoscători. Cu ocazia zilei profesionale am semnat un șir de diplome în semn de înaltă recunoștință pentru profesionalism, performanțe deosebite în prestarea serviciilor medicale, dăruire și contribuție substanțială la îmbunătățirea sistemului medical”, a menționat Zinaida Greceanîi.

În context, deputații s-au ridicat în picioare pentru a exprima gratitudine muncii medicilor și tuturor angajaților din sistemul de sănătate.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...