Deputați din Moldova participă la reuniunile Comisiilor permanente ale Adunării Interparlamentare a CSI

Chișinău, 19 octombrie 2021 – Mai mulți deputați din Republica Moldova participă, pe parcursul lunilor octombrie-noiembrie, la reuniunile Comisiilor permanente ale Adunării Interparlamentare a Comunității Statelor Independente (AIP CSI).  

Zinaida Greceanîi, membru al Comisiei de control al finanțelor publice, reprezintă, astăzi, Legislativul țării la reuniunea Comisiei pentru control bugetar a AIP CSI, în calitate de membru al acesteia.

Evenimentul are loc online. Agenda include mai multe chestiuni de ordin organizatoric, cu privire la planul de acțiuni al AIP CSI pentru anul 2022, privind contribuțiile la bugetul organizației, veniturile și cheltuielile pentru susținerea activităților AIP CSI. 

Tradițional, planul de acțiuni al AIP CSI prevede participarea la observarea alegerilor și a referendumurilor în țările membre, desfășurarea reuniunilor organelor de lucru ale AIP CSI, precum și mai multe activități cu caracter cultural, educațional, patriotic, etc.

În martie 2022, este planificată ședința solemnă a Consiliului AIP CSI dedicată celei de-a 30-a aniversări a Adunării Interparlamentare a CSI.

În toamna anului viitor, va avea loc Cea de-a 55-a ședință plenară a AIP CSI.

Comisia pentru control bugetar din care face parte membrul Delegației Republicii Moldova la AIP CSI, Zinaida Greceanîi, este una din cele 11 comisii permanente ale Adunării Interparlamentare a CSI.

19.10.2021 - Participarea membrului Delegației Republicii Moldova la AIP CSI, Zinaida Greceanîi, la reuniunea Comisiei pentru control bugetar a AIP CSI, în calitate de membri ai acesteia.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More