Deputata Ana Racu va participa la Forumul parlamentar de informații și securitate

Chișinău, 29 august 2023 – Deputata Ana Racu, vicepreședinta Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, va participa la Forumul parlamentar de informații și securitate. Evenimentul este un important forum internațional de securitate, care reunește sute de parlamentari, oficiali guvernamentali și experți din întreaga lume, pentru a discuta provocările curente globale în domeniul securității. Reuniunea se va desfășura în perioada 31 august – 1 septembrie, la Londra, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Participanții la Reuniune vor vorbi, în cadrul mai multor ateliere tematice, despre provocările legate de securitatea cibernetică, securitatea energetică, spălarea banilor, finanțarea ilicită, criptomonedele și activele digitale. Alte subiecte ce vor fi abordate se referă la inteligența artificială și traficul de ființe umane. Agenda evenimentului include și luări de cuvânt ale experților în domeniu din mai multe țări ale lumii.

Cheltuielile aferente deplasării (transport și cazare) sunt asigurate de către organizatorii evenimentului.

Până în prezent, Forumul parlamentar de informații și securitate a găzduit 24 de forumuri globale, la care au participat peste 1700 de parlamentari și oficiali guvernamentali, reprezentând 96 de țări ale lumii.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...