De Ziua Independenței Ucrainei, scuarul Parlamentului este iluminat în culorile steagului țării vecine

Chișinău, 24 august 2023 – Scuarul Parlamentului este iluminat în culorile drapelului Ucrainei. Zeci de luminițe albastre și galbene vor arde întreaga noapte, în semn de solidaritate cu țara vecină, care astăzi marchează Ziua Independenței.

În această seară, în scuarul Parlamentului au fost aprinse zeci de luminițe în culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate cu țara vecină, care astăzi marchează Ziua Independenței.

Cu această ocazie, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a adresat un mesaj de felicitare poporului ucrainean și de susținere în lupta sa pentru libertate și integritate. „Astăzi, la celebrarea celor 32 de ani de independență a Ucrainei, vreau să transmit prietenilor și vecinilor noștri că Republica Moldova va fi alături de Ucraina și bravul ei popor până când victoria va fi de partea sa”, a menționat Speakerul Igor Grosu.

Șeful legislativului a mai declarat că Republica Moldova și întreaga Europă se bucură astăzi de pace datorită curajului și sacrificiului poporului ucrainean. „Vom continua să sprijinim Ucraina în lupta sa dreaptă pentru Libertate și Integritate. Binele învinge mereu! Із Днем Незалежності, Україно! Слава Україні!”, se mai menționează în mesajul Președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

24.08.2023 Scuarul Parlamentului a fost iluminat în culorile drapelului Ucrainei, cu ocazia Zilei Independenței țării vecine

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...