Cooperarea dintre Moldova și UE, discutată de Președintele Parlamentului și Comisarul european pentru vecinătate și extindere

Chișinău, 18 decembrie 2020 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, în după-amiaza zilei de astăzi, o întrevedere online cu   Olivér Várhelyi, Comisarul european pentru vecinătate și extindere.

Discuțiile au vizat evoluțiile în relațiile de colaborare dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană și perspectivele de dezvoltare a acestora prin prisma schimbărilor politice din țara noastră.

Interlocutorii au accentuat importanța progresului pe reformele esențiale în vederea consolidării în continuare a cooperării dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană.

Speakerul Zinaida Greceanîi a mulțumit UE pentru sprijinul multilateral constant acordat Republicii Moldova, reiterând importanța dialogului strategic pentru atingerea performantelor în realizarea reformelor și în diverse domenii de dezvoltare a țării.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More