Conducerea Parlamentului s-a întâlnit cu misiunea FMI

Chișinău, 04 februarie 2020 – Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, Vicepreședinții Alexandru Slusari și Mihail Popșoi au avut, astăzi, o întrevedere cu misiunea Fondului Monetar Internațional (FMI) condusă de Ruben Atoyan. La discuții a participat președintele Comisiei economie, buget și finanțe Vladimir Golovatiuc.

Întrevederea a fost prilejuită de încheierea vizitei misiunii FMI, care s-a aflat în țara noastră începând cu 22 ianuarie. Scopul vizitei a constat în analiza evoluțiilor în implementarea programului Guvernului Moldovei cu FMI și identificarea provocărilor pe termen mediu și a riscurilor cu care se confruntă economia Republicii Moldova.

Participanții la discuții au examinat măsurile, inclusiv de ordin legislativ, ce urmează a fi întreprinse pentru finalizarea cu succes a programului.

De asemenea, a fost abordată perspectiva inițierii unui nou program cu FMI.

04.02.2020 Întrevederea Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu Ruben Atoyan șeful Misiunii Fondului Monetar Internațional

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More