Comisia pentru selectarea candidaților la funcția de Ombudsman se va întruni în vederea desfășurării probei ”interviu”

Chișinău, 18 septembrie 2021 – Comisia specială pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului (Ombudsman) informează  experții în drept, instituțiile publice, organizațiile internaționale profilate pe domeniul drepturilor omului și reprezentanții societății civile sau orice altă parte interesată că, în temeiul pct. 20 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului (Ombudsman), orice parte interesată poate expedia opiniile despre orice candidat (actele publicate). Acestea pot fi transmise până la data de 21 septembrie 2021, ora 16:00, la adresa electronică Ecaterina.Vornicescu@parlament.md.

Suplimentar, Comisia aduce la cunoștință că miercuri, 22 septembrie 2021, ora 9.00, Comisia specială pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului (Ombudsman) se va întruni în ședință în vederea desfășurării probei interviului a concursului pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului. Proba interviului se va desfășura în Sala ”Europa” de la etajul 3 din incinta  Parlamentului, în corespundere cu graficul prezentat mai jos:

Având la bază Dispoziția Președintelui Parlamentului ”Cu privire la măsurile de asigurare a activității în condiții de pandemie”, Comisia specială pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului, roagă persoanele interesate să se înregistreze preventiv pentru a participa în calitate de observatori la proba interviului a concursului.

Numărul locurilor disponibile este limitat, în legătură cu instituirea stării de urgență în sănătate publică, în scopul sporirii măsurilor de prevenire, control și combatere a infecției cu Covid-19, în baza Hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică nr.61 din 09.09.2021.

Înregistrarea poate fi efectuată prin depunerea unei solicitări în formă scrisă, pe numele Comisiei Speciale, la adresa electronică – Ecaterina.Vornicescu@parlament.md. Termenul limită de depunere a solicitărilor este data de 21 septembrie, ora 16:00.

Comisia specială pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului (Ombudsman)

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...