Comisia administrație publică anunță desfășurarea consultărilor publice asupra unor proiecte de modificare a legislației fiscale

Chișinău, 02 noiembrie 2021 –  Comisia administrație publică anunță desfășurarea consultărilor publice în contextul procesului de elaborare a proiectului Legii pentru modificarea și completarea unor acte normative și  proiectului Legii pentru modificarea Legii pentru punerea în aplicare a Titlului VI din Codul fiscal.

Primul proiect  prevede reintroducerea tratamentului fiscal și vamal ”preferențial” aferent proiectelor de asistență tehnică și celor investiționale finanțate din contul împrumuturilor și granturilor acordate Guvernului sau acordate cu garanție de stat, din contul împrumuturilor acordate de organismele financiare internaționale.

Cel de-al doilea proiect se referă la actualizarea valorilor de inventariere și indexare a impozitului funciar.

Consultările vor avea loc miercuri, 3 noiembrie 2021, cu începere la ora 10:30, în incinta Parlamentului Republicii Moldova, sala 508 (anexă), în format mixt. În acest sens, părțile interesate vor confirma participarea în regim online la adresa de e-mail: cap@parlament.md, sau la numărul de telefon: 022 820-566, 022 820-591 până marți, 2 noiembrie 2021, ora 17.00.

Comisia administrație publică

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...