Circa 2000 de participanți s-au înregistrat la concursul online de poezie, dedicat comemorării poetului Grigore Vieru

Chișinău, 11 februarie 2021– Circa 2000 de copii, tineri și maturi s-au înregistrat la concursul online de poezie, dedicat comemorării poetului Grigore Vieru. Câștigătorii concursului vor fi anunțați la 22 februarie curent.

Numărul impresionant de participanți, înregistrați, inclusiv în ultima zi, ne-a impus să prelungim perioada pentru vizualizarea mesajelor. Astfel, în următoarele zile vor fi plasate pe pagina evenimentului de pe rețelele de socializare toate mesajele primite până la 10 februarie curent, iar timp de o săptămână acestea vor putea fi vizualizate de admiratori.

La finalul concursului, vor fi premiate cele mai inspirate 3 mesaje (locul I, II, III), în cadrul a două categorii de vârstă (maturi și copii), care vor acumula cele mai multe vizualizări.  Rezultatele vor fi anunțate luni, 22 februarie 2021.

Câștigătorii concursului vor primi Certificate de învingător și un set de rechizite cu logo-ul Parlamentuui Republicii Moldova.

Consursul este organizat de Legislativ în premieră și este lansat cu ocazia celor 86 de ani de la nașterea marelui poet Grigore Vieru, născut pe 14 februarie 1935 și decedat la 18 ianuarie 2009.  

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...