Cinci persoane – admise la concursul pentru funcția de Director al Consiliului de administrație al ANRE, încă una urmează să-și completeze dosarul

Chișinău, 2 martie 2022 – Cinci din cei 18 candidați care și-au depus dosarele  au fost admiși la concursul public pentru funcția de Director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE).

Decizia a fost luată, astăzi, de Comisia economie, buget și finanțe.

Cei cinci candidați admiși sunt Alexei Taran, Ruslan Surugiu, Andrei Lopusneac, Anna Butenko și Lilian Burcaru

Pentru a decide corespunderea candidatului Vasile Plămădeală criteriului de experiență de cel puțin trei ani în funcții de conducere în instituții publice sau întreprinderi din sectoarele reglementate de ANRE, au fost solicitate informații suplimentară de la acest candidat.

Potrivit Regulamentului privind procedura de organizare şi desfășurare a concursului public pentru selectarea candidatului la funcția de Director al Consiliului de administrație al ANRE, candidaţii admişi la concurs se vor prezenta pentru audiere în ordinea depunerii documentelor de participare la concurs.

Data interviului este 15 martie 2022, ora 09:30.

Va fi selectat candidatul care a acumulat punctajul cel mai înalt. În cazul în care câțiva candidați vor obține un punctaj final egal, comisia va decide, cu votul majorității, cel mai potrivit candidat.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...