Cercetătorii științifici sunt invitați să participe la Conferința „Constituția Republicii Moldova la 30 de ani și integrarea europeană”, organizată de Parlament

Chișinău, 21 iunie 2024 – Cercetătorii științifici și cadrele didactice din domeniul științelor juridice sunt invitați să participe la Conferința practico-științifică „Constituția Republicii Moldova la 30 de ani și integrarea europeană”. Evenimentul este organizat de Parlament la 29 iulie cu ocazia marcării a trei decenii de la adoptarea legii supreme a țării.

La Conferință se pot înscrie cercetători care vor să își prezinte lucrările despre investigațiile științifice în domeniul dreptului constituțional. Lucrările prezentate vor fi incluse în culegerea de lucrări a Conferinței.

Persoanele interesate pot expedia formularul de participare la adresa lilia.bordei@parlament.md până la data de 15 iulie. Iar articolele trebuie transmise pe aceeași adresă de email până la data de 20 iulie. De menționat că lucrările trebuie să corespundă unor cerințe tehnice, care sunt prezentate în următorul link: https://tinyurl.com/wev2j2sc. Articolele vor fi analizate și selectate de Consiliul științific al Conferinței, care este constituit din academicieni, profesori universitari, lectori, doctori în drept și doctori habilitați în drept.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate se pot adresa lui Valeriu Kuciuk, șef de serviciu în cadrul Direcției generale juridice, membru al comitetului organizatoric: tel.: +37378824719; e-mail: valeriu.kuciuk@parlament.md.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...