Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni

Chişinău, 10 iunie 2020 – Biroul permanent al Parlamentului a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni.

Parlamentul se va întruni în ședințe plenare pe 11-12 iunie și 18-19 iunie curent. În agenda ședințelor sunt incluse circa 30 de proiecte de acte legislative, propuse de Comisiile parlamentare permanente. Astfel, deputații vor examina proiectul de lege cu privire la organizațiile necomerciale, proiectul privind anularea examenelor de calificare la finalizarea programelor de formare profesională tehnică, anul de studii 2019-2020, proiectul pentru ratificarea Contractului de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții privind implementarea Proiectului ”Deșeuri solide în Republica Moldova” etc.

Ședința de joi, 11 iunie 2020, va începe la ora 10.00 și va putea fi urmărită în direct pe paginile oficiale ale Parlamentului www.parlament.md, www.multimedia.parlament.md și paginile instituției pe rețelele de socializare.

10.06.2020 Ședința Biroului permanent

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...