Audieri publice privind implementarea proiectului de reabilitare a Stației de epurare a apelor uzate din municipiul Chișinău

În conformitate cu prevederile art. 27 din Regulamentul Parlamentului, adoptat prin Legea 797-XIII din 02.04.1996 și Planul de Acțiuni pentru primul semestru al anului 2021, Comisia mediu și dezvoltare regională organizează audieri publice cu referire la implementarea proiectului privind reabilitarea Stației de epurare a apelor uzate din municipiul Chișinău. Proiectul dat este realizat în cadrul Programului de dezvoltare a serviciilor de alimentare cu apă din municipiul Chișinău, finanțat din sursele Băncii Europene de Investiții, ale Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și din Grantul investițional oferit de către Facilitatea de Investiții pentru Vecinătate a UE, sub garanția Primăriei Municipiului Chișinău.

Sunt lansate invitații către Primarul General al municipiului Chișinău, Consiliul municipiului Chișinău, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Întreprinderea municipală S.A. ”Apă-Canal Chișinău”, precum și membrilor organizațiilor de mediu interesați de subiect.

Audierile publice se vor desfășura miercuri, 17 martie 2021, ora 10:00, în incinta clădirii Parlamentului, bir. 114.

Telefon de contact: 022 820 531 sau 060003354

E-mail: anna.frunza@parlament.md

Comisia mediu și dezvoltare regională

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...