Acțiune de caritate la Parlament – în spirit de solidaritate și responsabilitate

Chișinău, 16 decembrie 2021 – Mai multe centre sociale din municipiul Chișinău și raionul Strășeni și-au expus astăzi lucrările la Târgul de Crăciun din incinta Parlamentului.

Președintele Legislativului Igor Grosu, deputați din toate fracțiunile parlamentare, angajații Secretariatului Parlamentului au procurat lucrări confecționate manual de beneficiarii instituțiilor sociale.

Speakerul Igor Grosu a mulțumit participanților care prin munca și talentul lor au adus spiritul de sărbătoare în clădirea Parlamentului și au oferit deputaților o șansă în plus să-și manifeste solidaritatea și generozitatea. 

Președintele Parlamentului a procurat mai multe decorațiuni de Crăciun, dar totodată, a venit cu daruri pentru 24 de copii cu cerințe educaționale speciale și dizabilități, beneficiari ai Școlii de valori din capitală. Această instituție desfășoară zilnic ocupații de terapie comportamentală și kinetoterapie.

Concomitent, participanții la târg, au făcut donații în susținerea unor familii vulnerabile, în acest scop în holul Parlamentului fiind instalate boxe speciale pentru colectarea banilor.

Inaugurarea târgului s-a desfășurat pe fundalul colindei de Crăciun interpretată de instrumentiștii profesioniști ai Fanfarei Poliției de Frontieră.  Aceștia au fost desemnați câștigători ai primei ediții online a Concursului de colinde și urături, organizat de Parlament în anul trecut.

16.12.2021 Tîrgul de Crăciun, Parlamentul Republicii Moldova

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...