Etapa finală a celei de-a IV-a ediții a jocului intelectual ”Cunoaște-ți Parlamentul”

 30 de liceeni din întreaga țară vor concura în cadrul etapei finale a celei de-a IV-a ediții a jocului  intelectual pentru elevi și tineri ”Cunoaște-ți Parlamentul”. Evenimentul va fi organizat de Parlamentul Republicii Moldova la 15 mai curent.

Jocul va include mai multe runde cu întrebări despre parlamentarism, activitatea legislativă, precum și un exercițiu de simulare a prezentării unui proiect de lege, de la tribuna centrală a Parlamentului.

La concurs vor participa 5 echipe a câte 6 liceeni, câștigătoare a etapelor regionale de preselecție. Acestea sunt: ”PROXIMA” de la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din orașul Anenii-Noi; ”Erasmus” din Mălăiești, raionul Criuleni; ”Invictus” – echipa Liceului Teoretic cu Profil de Arte ”Mihail Berezovschi” din capitală, ”Meritocrații”, Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din orașul Drochia; ”LIGA” – Liceul Teoretic ”M. Guboglo” din municipiul Ceadîr-Lunga.

Echipele au fost selectate, pe parcursul lunii aprilie, în cadrul etapelor regionale de preselecție, prin intermediul Oficiilor teritoriale de informare ale Parlamentului din Edineț, Orhei, Leova și Comrat. Acestea au fost organizate cu suportul și implicarea Direcțiilor raionale de specialitate în domeniul învățământului și Clubului moldovenesc de jocuri intelectuale.

 

Data

15 mai 2021
Expired!

Ora

11:00

Cmentariile sunt închise

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...