Deputații PAS vor desfășura consultări publice cu referire la amendamentele la Legea privind piața produselor petroliere și la legislația vizând funcționarea ANI

Deputații PAS din Parlamentul Republicii Moldova anunță consultări publice pentru ziua de miercuri, 28 iulie, la care se vor discuta amendamente la Legea privind piața produselor petroliere și la legislația care se referă la funcționarea Autorității Naționale de Integritate.

Documentele menționate le găsiți mai jos. Proiectele vor fi înregistrate la Secretariatul Parlamentului imediat după alegerea conducerii Parlamentului și a organelor de lucru ale acestuia.

Consultările vor avea loc în ”Sala Europa” din clădirea Parlamentului de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 105, conform următorului program:

ora 10:00 – Consultări publice pe marginea amendamentelor la LEGEA PRIVIND PIAȚA PRODUSELOR PETROLIERE NR.461/2001;

ora 14:00 – Consultări publice pe marginea amendamentelor la LEGEA NR.132/2016 CU PRIVIRE LA AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE  și actelor legislative conexe.

Pentru participare la eveniment vă puteți înregistra la numărul de telefon 068900004, Roman Pușca.

 

The event is finished.

Date

28 iul. 2021
Expired!

Time

10:00
Sala Europa

Location

Sala Europa
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 105 Chișinău 2073

Comentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More