Audieri publice cu privire la verificările efectuate în fondul forestier național – proprietate publică a statului, gestionat de entitățile silvice din subordinea Agenției ”Moldsilva” și deficiențele depistate în cadrul acestora

Comisia mediu și dezvoltare regională organizează audieri publice cu privire la verificările efectuate în fondul forestier național-proprietate publică a statului, gestionat de entitățile silvice din subordinea Agenției ”Moldsilva” și deficiențele depistate în cadrul acestora.

La eveniment se invită pentru dezbateri reprezentanții Ministerului Mediului, Ministerului Finanțelor, Agenției ”Moldsilva”, Inspectoratului pentru Protecția Mediului, Institutului pentru Cercetări și Amenajări Silvice, Întreprinderii pentru silvicultură Iargara, Întreprinderii pentru silvicultură Soroca, Întreprinderii pentru Silvicultură ,,Hîncești-Silva”, precum și reprezentanți ai societății civile.

Audierile publice se vor desfășura miercuri, 23 martie 2022, ora 10:00, în sediul Parlamentului Republicii Moldova, bir. 408 Anexă.

Pentru buna desfășurare a evenimentului rugăm confirmarea participării la numerele de telefon: 022 820 531 sau 060003354.

E-mail: anna.frunza@parlament.md

 

Comisia mediu și dezvoltare regională

Data

23 mart. 2022
Expired!

Ora

10:00

Locația

Biroul 408

Cmentariile sunt închise

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...